Mijn eerste stagedagen
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg barbara
05 September 2007 | Suriname, Paramaribo
Nou de tweede dag een beetje de handen uit de mouwen gestoken. Maar niet meer dan afwassen en met de kinderen spelen. Want toen ik vroeg of ik nog iets kon doen kreeg ik te horen: MEISJE WE WERKEN HIER ECHT NIET ZO HARD HOOR ALS IN NEDERLAND. Nou daar kon ik het dus mee doen. Het word hier dus behoorlijk ontstressen, want je zult hier echt niet moe worden van het harden werken, eerder van de warmte.
Op barbaragoessuriname.mijnalbums.nl heb ik inmiddels de nieuwe foto's staan. Weet nu ook wat ik vorige keer verkeerd heb gedaan, want toen bleek dat er weinig foto's te zien waren. Mijn oplettende zus wees me erop. Vandaag dus een dagje vrij om aan school te werken, want ook daar moet een hoop voor gedaan worden. Die punten verdienen we natuurlijk niet zomaar. :-)
Verder morgen weer stage lopen en dan gaan we 's middags naar de palmentuin. Dat is een bekende tuin hier, waar de kinderen kunnen spelen. Verder vrijdag zwemmen met de kinderen, dus dan kunnen we werken aan ons kleurtje :-)
Ik hou jullie op de hoogte.
X Barbara
05 September 2007 - 17:05
Charlotte:
hai
klinkt allemaal erg leuk hoor daar in het verre suriname. Lekker ontstressen op je stage. Is ook wel eens leuk. Nou hier op de pabo is de stress al om zich heen aan het slaan, dingen die natuurlijk niet kloppen. Je kent het wel, lessen die uitvallen, dus voor niets naar school. heerlijk!
Leuk dat je het naar zin hebt.
groetjes char -
05 September 2007 - 18:52
Amber:
Hay hay, relax hoor zo´n stage. Zo graag willen ruilen. Morgen is mijn 1e stagedag in groep 3. Ben erg benieuwd...
Zoals ik lees gaat het er niet echt streng aan toe, maar dat kan altijd nog veranderen natuurlijk. Tot snel maar weer.
Groetjes Amber -
09 September 2007 - 15:23
Herman:
He Bar,
Doe mij ook z'n baantje daar! Werkse de komende maanden en veel plezier.
Grt Herman