nog meer foto's
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg barbara
12 September 2007 | Suriname, Paramaribo
Ik plaats straks nog weer wat nieuwe foto's op barbaragoessuriname.mijnalbums.nl zodat jullie kunnen zien hoe leuk ik het hier heb. En dat is niet om jullie jaloers te maken hoor :) maar meer om een goede indruk achter te laten.
Vrijdag gaan we met stage naar republiek (een soort van vakantie resort) gaan we de hele dag zwemmen met de ouders en de kinderen. Dus van het weekend laat ik wel weten hoe dat geweest is en zal ik zeker weer foto's op internet plaatsen.
grt Barbara
12 September 2007 - 18:05
Amber:
Hay, het klinkt allemaal erg lekker en relaxt. Maar ja daar staat Suriname ook een beetje bekend om. Veel plezier.
Groetjes Amber -
12 September 2007 - 18:22
Patries:
heeey bar,
Leuke foto's hoor! We zijn niet jaloers hoor, alleen op het zonnetje want de zon kan nederland niet echt meer vinden! Leuke kids staan er op de foto's!
kus -
13 September 2007 - 08:50
Iris Hoendermis:
Nou Bar, Super hoor! mooie en leuke foto's. Nou nog een geweldige tijd daar in het warme surinamen geniet maar lekker van het mooie land! -
16 September 2007 - 14:05
Bea:
Hoy Barbara,
Ben net terug uit Frankrijk en ontdek hoeveel je al gestuurd hebt. Dit is geen werken joh het lijkt meer op vakantie.
Zou zo met je willen ruilen voor een paar maandjes. Nog een fijne tijd,
groetjes Bea