Jeetje tweede stage week zit er alweer op.
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg barbara
11 Oktober 2007 | Suriname, Paramaribo
mijn tweede stage week zit er al weer op. Wat gaat de tijd toch hard. Ik heb inmiddels uitgerekend dat ik nog 9 weken van leren en plezier heb hier en dan ben ik alweer thuis. Ik zit bijna op de helft.
Inmiddels hebben wij bij Petra en Marije op school (os Blauwgrond) een presentatie over NL gegeven. De kinderen waren erg enthousiast om iets te leren over NL. Ze vonden het erg leuk en deden ook leuk mee. Wij vonden dat ook.
Op mijn eigen stageschool heb ik alweer een hoop bij geleerd. Elke dag is anders en elke dag is leuk. De juffen waarbij ik in de klas stageloop (elke week een andere klas) zijn erg aardig. Ze willen ook dat ik alles doe, wat ik graag wil doen. Wat ik weer erg leuk vind natuurlijk, want dat geeft mij een soort van vrijheid.
Ik ben inmiddels ook op salsa les gegaan. Wat leuk is dat zeg. Maar net als in NL veelste veel dames en weinig heren. :-)
Dus komen er Surinamers helpen, leuk hoor, want dan leer je het pas echt goed. Het is 2x in de week en aan het eind ben je ook verplicht om af te dansen...:-)
Laat jullie wel weten of ik geslaagd ben.
Nou alle foto's staan weer op barbaragoessuriname.mijnalbums.nl ook die van het vorige berichtje.
Tot snel.
Grt Barbara
11 Oktober 2007 - 19:02
Willie:
Hai Bar,
Lekker swingen met die salsalessen, lijkt me erg leuk. Nog een leuke Surinaamse danspartner gevonden? Succes met afdansen, maar geniet vooral van de lessen.
Liefs van ons allen -
11 Oktober 2007 - 19:14
Miriam:
Hoi Barbara,
Leuk om je verhalen te lezen. Even voor de duidelijkheid. Ik ben 11 dagen in Paramaribo geweest op visite bij Nienke. Daar heb ik Barbara en haar moeder leren kennen bij colakreek. Ik vind het heerlijk om weer thuis bij mijn gezin te zijn maar ik mis Paramaribo wel hoor. Wat een geweldig land en wat een heerlijke vakantie heb ik gehad.
Ik kom zeker nog eens terug.
Barbara, ik wens je heel veel succes met je stage en ik blijf je even op je site volgen.
Groeten Miriam. -
12 Oktober 2007 - 19:29
Sandra De Zoete:
hoi barbara
gaat wel snel hoor je stage
ik lees het iedere keer weer hoe het met je gaat
doe je best en geniet ervan dit maak je maar 1x mee
liefs sandra -
14 Oktober 2007 - 14:49
Patries:
Heeey bar,
Zo lekker swingen met die heupen;) Zijn het lekkere surinamers die komen helpen? Hihi! Leuke foto's dat jullie zo voor de klas staan. Oh en die regen foto's: mag het eens anders wordt je te bruin, dan moet ik zwarte schoenpoets opdoen als je terug komt in plaats van bruine;)
kus