Stage
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg barbara
30 Oktober 2007 | Suriname, Paramaribo
jullie kunnen natuurlijk wel zien dat ik een internet kaart heb voor 3 dagen. Ik stuur anders nooit 3 dagen achter elkaar een berichtje.
Ik ben vandaag begonnen met stage te lopen in groep 5. Het is hartstikke leuk. Ze lopen aardig gelijk met de kinderen in NL.
Verder ben ik gevraagd om in groep 4 een kind te helpen wat niet aan elkaar kan schrijven. Dus vanaf vandaag ga ik elke dag een uurtje helpen in die klas.
Ik vind het leuk dat ik hiervoor gevraagd ben, want dat betekend dat ze me hiervoor geschikt vinden en mij vertrouwen.
Ik hou jullie op de hoogte. Ik heb de nieuwe foto's weer op barbaragoessuriname.mijnalbums.nl gezet.
Veel kijk plezier.
Gr Barbara
30 Oktober 2007 - 22:00
Patries:
heeey bar,
Gave foto's heb je weer geplaatst. Maar wat zag mijn oog daar? is het regen seizoen er? Ik zag een paraplu!! Hihi! Nou die zul je hier ook weer nodig hebben! Vandaag veel regen gehad.
Gaaf dat je dat kind van groep 4 mag helpen, niet gaaf voor het kind maar wel voor jou, dat ze zo'n vertrouwen in je hebben!
kus -
05 November 2007 - 18:22
Patries:
Leuke foto's staan er weer op!
Kus